Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μπισκότα μαλακά και αφράτα


Υλικά:
100 γρ. κακάο
300 γρ. ζάχαρη
150 γρ. ηλιέλαιο
4 αυγά
2 βανίλιες
300 γρ. αλεύρι
2 κουταλιές του γλυκού μπεϊκιν πάουτερ
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού στιγμιαίο καφέ

Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το κακάο, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο.

Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ίσα - ίσα να δέσει το μείγμα μας.

Κλείνουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

Τέλος προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού κάνουμε μπαλάκια και πασπαλίσουμε καλά με άχνη ζάχαρη ψήνουμε για 10 λεπτά.

Μην τα ψήσετε πάνω από 10 λεπτά.

Η συνταγή είναι του Ακη Πετρετζίκη

Βγαίνουν 40-50 μπισκότα


Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6066&Itemid=49#ixzz1knFcS0QL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Συνολικές προβολές σελίδας