Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012
Μπισκότα μαλακά και αφράτα
Υλικά:
100 γρ. κακάο
300 γρ. ζάχαρη
150 γρ. ηλιέλαιο
4 αυγά
2 βανίλιες
300 γρ. αλεύρι
2 κουταλιές του γλυκού μπεϊκιν πάουτερ
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλιά του γλυκού στιγμιαίο καφέ
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά το κακάο, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ίσα - ίσα να δέσει το μείγμα μας.
Κλείνουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Τέλος προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού κάνουμε μπαλάκια και πασπαλίσουμε καλά με άχνη ζάχαρη ψήνουμε για 10 λεπτά.
Μην τα ψήσετε πάνω από 10 λεπτά.
Η συνταγή είναι του Ακη Πετρετζίκη
Βγαίνουν 40-50 μπισκότα
Προέλευση: http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6066&Itemid=49#ixzz1knFcS0QL
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου