Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011
ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕΣ
ΥΛΙΚΑ
_______
1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ(ΣΠΑΛΑ) ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1/2 ΚΟΥΠΑ(ΤΣΑΓΙΟΥ) ΛΑΔΙ
5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
2-3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
20 ΓΡ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΠΑΧΑΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
_________
ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ(ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ).
ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 5'.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ
_________
ΣΥΝΟΔΕΨΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΒΗΣΑΤΕ
πηγη:ΦΩΤΗΣ ΛΕΚΚΑΣ 18/07/2012
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου