Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕΣ


ΥΛΙΚΑ
_______

1 ΚΙΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ(ΣΠΑΛΑ) ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1/2 ΚΟΥΠΑ(ΤΣΑΓΙΟΥ) ΛΑΔΙ
5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ
2-3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ
20 ΓΡ. ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΜΠΑΧΑΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
_________

ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ,ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ(ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ).
ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 20' ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΤΕΛΟΣ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 5'.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ
_________

ΣΥΝΟΔΕΨΤΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΒΗΣΑΤΕ

πηγη:ΦΩΤΗΣ ΛΕΚΚΑΣ 18/07/2012
ενεργό link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Συνολικές προβολές σελίδας