ΥΛΙΚΑ: 1 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΠΑΡΗ
1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΡΑΣΙ ΝΥΧΤΕΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΤΙΣ ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΡΗ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ.
ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΖΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΙΑ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ.
ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΛΕΥΚΗΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ.
TIPS: ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΝΥΧΤΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ VINSANTO
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου